"Proiecturi" în loc de proiecte. Este un cuvânt nou rostit în faţa presei chiar de Emil Boc, premierul României, în timpul unei vizite pe centura Lugojului. Se pare că "succesurile" Elenei Băsescu au fost preluate ca model în PDL. "De exemplu vor fi proiecturi care vizează instituirea unui card pentru IMM-uri, neimpozitarea profitului reinvestit, dar şi alte măsuri", a spus Boc.

Şi asta nu a fost tot. Emil Boc şi-a pierdut miniştrii la Lugoj şi şi-a exprimat supărarea în mod plastic: "Unde puii mei sunt miniştrii?".

Emil Boc a testat apoi într-un mod inedit calitatea lucrărilor la centura Lugojului. Împreună cu ministrul Radu Berceanu, premierul a urcat într-o Dacia Duster a pus un pahar cu apă pe bord şi a pornit. Paharul era plin cu apă, dar şeful Executivului a spus, râzând, că nu ar fi avut obiecţii dacă ar fi fost plin cu "ceva băutură tradiţională".

După testul paharului, premierul a răspuns întrebărilor jurnaliştilor, ocazie cu care era să se prăvălească într-un şanţ de pe marginea drumului. "Opa, no problem, am avut eu şi înălţimi mai mari", a spus premierul, după ce şi-a recăpătat echilibrul, făcând trimitere la celebra-i căzătură în direct la o emisiune televizată, pe vremea când era un simplu deputat.