Fostul premier Emil Boc face furori dintr-o nouă ipostază. Preşedintele PDL a fost filmat în fundul gol, la o sală de fintess din Capitală. Înregistrarea a fost dată publicităţii luni seară, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

Se pare că videoul a fost făcut de un amator, cel mai probabil cu un telefon mobil, având în vedere calitatea imaginilor. Aflat la un centru de fitness din Bucureşti, Emil Boc a fost filmat în timp ce se schimba într-un vestiar.

Filmuleţul are doar câteva secunde, dar arată suficiente detalii intime ale acestuia. În înregistrare se pot vedea mai mulţi bărbaţi cu părţile intime acoperite de prosoape ce trec nestingheriţi pe lângă Emil Boc.

Imaginile ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte eficienţa Serviciului Român de Protecţie şi Pază, cel ce era însărcinat cu supravegherea permanentă a fostului premier. Unii nu exclud ca filmarea să fi fost făcută chiar de către unul dintre membrii SPP prezenţi în acelaşi centru cu Emil Boc.

Pe de altă parte, însă, pubicarea imaginilor a stârnit şi un val de comentarii negative cu privire la limita pe care o depăşeşte presa românească de scandal.