Ambasadorul României în Germania, totodată jurnalist, Emil Hurezeanu, vine pe 10 mai la Oradea, pentru a-şi lansa o carte.

Volumul "Pe trecerea timpului. Jurnal politic românesc 1996-2015" cuprinde o serie de articole publicate de Hurezeanu între anii 1996-2015, articole ce surprind evoluţia societăţii româneşti în ultimii 20 de ani.

"Cartea pune în perspectivă cele mai importante evenimente interne şi internaţionale petrecute în ultimele două decenii şi oferă cititorului instrumentele necesare pentru o interpretare realistă şi logică, în acelaşi timp aducând previziuni referitoare la viitorul României. Cartea este scrisă cu o subtilă ironie, deja cunoscută publicului din emisiunile TV în care Emil Hurezeanu a fost realizator. O carte durabilă, pe care publicul o merită din plin", descrie volumul Curtea Veche Publishing, editura care l-a şi publicat.

Lansarea este programată pentru ora 17, în Aula Magna a Universităţii din Oradea. Evenimentul va fi moderat de conferenţiarul universitar Cristina Matiuţă, iar cartea va fi prezentată de rectorul Constantin Bungău şi profesorul Mircea Morariu. La final, autorul va oferi autografe.

Cartea lui Hurezeanu se găseşte deja în librării şi în magazinul online al editurii, unde se vinde la preţul de 48,17 lei.