Cunoscut coregraf şi câştigător al concursului "Românii au talent" în 2018, orădeanul Emil Rengle revine în această săptămână în orașul de baștină, unde va susţine mai multe cursuri de dans pentru copii, adolescenți, dar și adulți. Acestea vor fi organizate la şcoala sa de dans, Now, dar şi la sala de fitness Oxygen Gym din Oradea. Ultimul eveniment este programat sâmbătă, la Now, unde o instructoare de dans din Hawaii va ţine un workshop.

Dans "transformațional" 

Primul class, dedicat tuturor grupelor de vârstă, va avea loc miercuri, 5 mai, de la ora 20, la şcoala de dans Now de pe strada Seleuşului. Cursul a fost denumit unul de dans "transformaţional", iar participanţii vor dansa desculți alături de coregraful orădean. "Va fi o conexiune cu noi înşine", descrie Emil Rengle experimentul. Intrarea la curs costă 100 lei pe persoană. 

În următoarea zi, joi, dansatorul va da startul unei colaborări între şcoala sa de dans şi sala de fitness Oxygen din Oradea, unde vor avea loc în fiecare marţi şi joi cursuri de Mini Dance (pentru copii de peste 7 ani) şi Ladies Class (pentru femei de peste 30 de ani) susţinute de trei instructoare de la școala lui Rengle.

Primele două class-uri, de joi, de la ora 17 (Mini Dance) şi 20 (Ladies Class), vor fi ținute chiar de coregraf, iar doritorii vor putea participa în baza unui abonament ce poate fi cumpărat de la recepția sălii de fitness. 

"Dorim să transmitem din frumuseţea dansului la cât mai multe persoane. Iar la Oxygen Gym am cunoscut o echipă extrem de pasionată şi profesionistă, care rezonează cu aceleaşi principii după care ne ghidăm şi noi: pasiune, creativitate şi evoluţie", spune Emil Rengle.

Intrări gratuite

Vineri, 7 mai, copiii cu vârste între 5 şi 13 ani sunt invitaţi la Now Dance, unde același Emil Rengle îi va învăţa o coregrafie scurtă şi energică la Tik Tok Dance, un curs inspirat din coregrafiile publicate pe cunoscuta rețea de socializare. 

Săptămâna se va încheia cu un workshop susţinut de o invitată specială, venită pentru prima dată în Oradea.

Instructoarea de dans Tiffany Yonashiro este originară din Hawaii și a mai dansat de câteva ori cu Rengle. La acest eveniment prețul de participare este 100 lei. 

Surprizele nu se opresc aici. Cei care vor păși pentru prima dată în școala Now vor putea participa gratuit la un curs, la alegere, (în afară de cele susținute de Emil Regle și Tiffany Yonashiro) aceștia fiind sfătuiți de echipa Now să aducă de acasă doar bună dispoziție!