Tenismena Emma Răducanu (19 ani), cu origini române, a fost fotografiată la volanul unei Dacia Sandero.

Presa britanică subliniază că este surprinzător că tenismena, campioană la US Open, multimilionară şi una dintre vedetele care a devenit ambasador oficial al brandului Porsche, conduce "una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie", care se vinde cu circa 8.000 de lire sterline.

"Deşi are destui bani ca să îşi cumpere orice maşină doreşte, campioana de la US Open Emma Răducanu este mândra posesoare a unei Dacia Sandero de cinci ani. Ea a fost văzută îmbrăcată în ţinută de sală în timp ce se urca în una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie", scrie Daily Mail, care a publicat imagini cu Emma la volanul maşinii Dacia, în timp ce mergea la pregătire înaintea turneului de grand slam Wimbledon.

Emma, sportivă cu tată român şi mamă chinezoaică, a crescut în Marea Britanie şi a devenit un superstar în Regat după ce, în 2021, a obţinut trofeul US Open, prima reprezentantă a Angliei care a reuşit să obțină un titlu de grand slam din 1977 încoace. 

De atunci, tânăra a fost asaltată de marile branduri pentru contracte de publicitate, printre care Porsche, Dior, Evian, Vodafone etc. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!