Cântăreţul Enrique Iglesias a declarat în pauza unui concert că are "cel mai mic penis din lume".

Într-o pauză a concertului pe care l-a susţinut, miercuri, pe Rod Laver Arena din Melbourne, cântăreţul a invitat pe scenă trei bărbaţi din public pentru a purta o scurtă discuţie despre pierderea virginităţii. După ce au băut câteva pahare cu whisky, artistul le-a mărturisit miilor de spectatori prezenţi la eveniment că are "cel mai mic penis din lume" şi că are nevoie de prezervative extra-small.

"Am avut mulţi prieteni în copilărie, iar ei şi-au pierdut virginitatea cu prostituate, însă nu e nimic rău în asta. Însă ei au fost nevoiţi să plătească pentru asta. Eu am vrut să aştept să cunosc fata potrivită şi în cazul meu s-a întâmplat când aveam 25 de ani", a declarat cântăreţul spaniol.

Nici invitaţii cântăreţului nu s-au lăsat mai prejos în privinţa "mărturisirilor" pe această temă. "Aveam 17 ani şi jumătate, eram foarte nervos. A durat 10 secunde", a declarat primul invitat. "Acum nu mai rezist nici măcar 8 minute", a spus cel de-al doilea.

La finalul acestei discuţii, starul spaniol a declarat: "Chiar dacă am un look spaniol, am cel mai mic penis din lume. Serios!".

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. Artistul spaniol are o relaţie de peste 8 ani cu fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kournikova.