Momente de coşmar în weekend pentru cântăreţul Enrique Iglesias. Aflat la un concert în Tijuana, Mexic, acesta s-a ales cu degetele tăiate în momentul în care a încercat să prindă drona care îi filma concertul.

Deşi sângera destul de puternic, în loc să se oprească din cântat, Enrique a continuat. Ba mai mult, el chiar şi-a desenat, cu propriul sânge, o inimă pe tricoul alb pe care îl purta.

Potrivit kanald.ro, un purtător de cuvânt al cântăreţului a declarat referitor la eveniment că acesta a primit primul ajutor în culise, a fost sfătuit să abandoneze concertul, dar artistul a insistat să mai cânte încă 30 de minute. 

"În timpul spectacolelor, o dronă este folosită pentru a filma mulţimea şi, în unele seri, Enrique prinde drona pentru a le oferi spectatorilor o perspectivă de pe scenă. Ceva nu a funcţionat şi a avut loc accidentul", au afirmat reprezentanţii interpretului, într-un comunicat. 

După concert, Enrique a fost transportat de urgenţă la un spital din Los Angeles, iar acum este in afara oricarui pericol.