Ediţia 2013 a concursului de dans Nymphea Dance se va desfăşura, de vineri şi până duminică, la centrul comercial ERA Park. Orădenii vor putea vedea în cadrul mai multor competiţii circa 600 de participanţi care se vor întrece la categoriile hip-hop, B-Boy şi B-Girl Battles, salsa, dans de societate, aerobic, dance şi dans popular.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Culturală Puls Art şi Fundaţia Română pentru tineret Bihor, concursurile urmând să se desfăşoare sub cupola ERA Park dar şi în trei săli special amenajate pentru acest eveniment.

Pe de altă parte, reprezentanţii ERA au mai anunţat că, sâmbătă, de la ora 11, în faţa magazinului Altex, fundaţia Amia - Suflet de copil organizează o colectă cu scopul de a strânge alimente, jucării şi îmbrăcăminte pentru copiii abandonaţi în spitale şi centrele de plasament din Oradea.

De asemenea, tot în weekend, mascota oficială a mallului, Bombonera, îi aşteaptă din nou pe cei mici la ateliere de creaţie. Sâmbătă, de la ora 17, în faţa hipermarketului Carrefour copiii vor învăţa mai multe despre lumea animalelor dar şi să-şi confecţioneze magneţi de frigider cu animalul preferat.