Circus Europa din Ungaria îi va încânta pe orădeni cu show-uri pline de acrobaţii, jonglerii, momente cu clovni şi dresură de animale. Spectacolele vor avea loc de la ora 19 în zilele de 19, 20, 21, 25, 26, 27 şi 28 august, în parcarea Bricostore de la ERA Shopping Park.

"Artiştii circului din Ungaria vor oferi spectatorilor numere de acrobaţie la sol şi la înalţime, numere de echilibristică şi jonglerii, momente de dresură de lame, cămile, ponei şi cai. Din spectacolele ce vor dura aproape două ore, nu vor lipsi clovnii, care vor împărţi surprize şi cadouri celor mici", precizează reprezentanţii centrului comercial într-un comunicat.

Circus Europa are o tradiţie de peste 300 de ani. Bazele lui au fost puse în jurul anului 1700 de familia Tokacs şi a purtat prima oară numele de Fortuna. Actualul Circus Europa a fost înfiinţat în urma cu peste 10 ani de descendenţii aceleiaşi familii.

Preţul unui bilet va fi de 10 lei pentru prima zi de spectacol (19 august), restul reprezentaţiilor urmând a costa 20 de lei pentru copii şi 25 de lei pentru adulţi.

Totodată, în acest weekend va continua şi lecţia de Aikido de la Era Park Oradea. Duminică, pe 21 august, toţi amatorii de arte marţiale vor putea participa la cursuri de autoapărare oferite de maeştrii de la Clubul Dojo Maya Vital. Cursul va începe la ora 11, participarea fiind gratuită.