Centrul comercial ERA Park Oradea împlineşte 7 ani de funcţionare, ocazie cu care îşi răsplăteşte clienţii în cadrul campaniei "7.000 de super premii", desfăşurată până pe 10 martie inclusiv.

Astfel, toţi cei care fac cumpărături în valoare de minim 100 lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin al ERA Park, inclusiv din hypermarket-ul Carrefour Oradea ERA şi din Brico Depot, câştigă pe loc unul dintre cele 7.000 de premii puse la dispoziţie. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte, în aceeaşi zi în care au făcut cumpărăturile, la Punctul de informare al ERA Park, de lângă casa centrală Carrefour, unde vor putea învârti Roata Norocului şi vor câştiga, garantat, un cadou.

Şi asta nu este totul! Toţi participanţii vor fi înregistraţi şi în marea tombolă, ce pune la bătaie alte 7 premii consistente: un storcător de fructe, un cuptor cu microunde, o maşină de pâine, un aspirator cu sac, un espressor, un televizor Led Full HD şi, marele premiu, o excursie pentru 4 persoane la Viena - Melk - Wachau - Defileul Dunării!

Câştigătorii vor fi extraşi şi anunţaţi în data de 11 martie.

Citiţi regulamentul campaniei, accesând http://era-oradea.ro/ro/7000-de-super-premii.

Mai multe detalii despre campaniile şi evenimentele desfăşurate de centrul comercial găsiţi accesând atât site-ul era-oradea.ro, cât şi pagina de Facebook ERA Park Oradea!