În aşteptarea lui Moş Nicolae, copiii sunt invitaţi, în acest sfârşit de săptămână, la un spectacol magic, cu super eroina Ella Bella!

Este vorba despre sătmăreanca Mihaela Avaşi, o educatoare şi realizatoare TV care aduce veselia în jurul ei! Personaj carismatic, colorat şi plin de bucurie, Ella Bella a devenit cunoscută în vara anului 2014, iar de atunci a cucerit, prin spectacolele sale, mii de copii din aproape toată Transilvania (Satu-Mare, Salaj, Maramureş, Bihor, Cluj, Arad, Mureş), în special în şcoli şi grădiniţe.

Trăieşte în "YupiLandia", tărâm care a inspirat-o să creeze cântecele vesele şi interactive pe placul tuturor prichindeilor, astfel că toate cântecele ei sunt foarte antrenante, numai bune pentru joc. Astfel, inclusiv părinţii se bucură de ora petrecută în YupiLandia.

Spectacolul de la Oradea se va desfăşura sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18, sub cupola ERA Park, fiind intitulat "Ella Bella şi copiii-spiriduşi îl caută pe Moş". Evenimentul va fi un adevărat periplu în lumea aventurilor!

Împreună cu prietenii ei spiriduşi - Luca, Mara, Tania, Marc - Ella Bella va încerca să afle de ce întârzie Moşul cel darnic. Eroii pornesc în căutarea lui, urmărind o serie de indicii, fiind ajutaţi, în demersul lor, inclusiv de Zâna Zăpezilor şi de o cutie magică.

Intrarea este gratuită, aşa că vă aşteptăm cu drag pe toţi!