ERA Park Oradea împlinește 15 ani! Este un nou prilej de a sărbători alături de comunitate, printr-o săptămână plină de distracție, cu evenimente atractive, concerte, spectacole, tombole și concursuri, în urma cărora trei dintre clienții centrului comercial vor câștiga câte un smartphone iPhone 15.

15 ani cu... iPhone 15

Toți cei care, până pe 17 martie, fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin al mall-ului, trebuie să completeze talonul de participare la tombolă și să îl depună în urna special amenajată în zona galeriei Carrefour.

Este important de reținut că bonul fiscal - ale cărui detalii trebuie menționate pe tichet - trebuie să fie păstrat până la data extragerii. Aceasta și anunțarea câștigătorilor vor fi făcute pe 21 martie.

Pentru alte informații puteți accesa Regulamentul concursului, postat pe site-ul era-oradea.ro.

O mulțime de activități

Săptămâna dedicată aniversării ERA Park va fi marcată de un program variat, menit să ofere clienților o experiență de neuitat. Regăsiți mai jos câteva dintre cele mai importante atracții:

Decor de poveste: De luni, 11 martie, până duminică, 17 martie, doritorii sunt invitați într-un decor de poveste, cu flori și fluturi supradimensionați și iluminați.

Videoselfiebooth: Marți și miercuri, pe 12 și 13 martie, între orele 14:00 și 20:00, cei care vor trece pe la ERA Park sunt invitați să se distreze și să imortalizeze momente speciale la videoselfiebooth-ul special amenajat. 

Concerte și degustări:

Joi, 14 martie, de la ora 17:00, sub cupolă, vizitatorii sunt așteptați să se bucure de un concert The Pianist - Alex Ardelean, dar și de o degustare de praline Leonidas.

Vineri, 15 martie, de la ora 17:00, Cvartetul Espressione va oferi un spectacol muzical de excepție pentru toți iubitorii de muzică clasică.

Theo Rose vine la ERA:

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 17:00, ERA Park va găzdui un concert extraordinar susținut de Theo Rose, însoțit de un program artistic divers la scena principală, care va include momente de dans și divertisment oferite de Unique Dance, Bratu Kiki & Larisa Oneț.

Tot aici va fi amenajată și o zonă specială de foodtruck-uri și un mini parc de distracții pentru copii.

Paper Party cu Prietenii Veseliei: Duminică, 17 martie, de la ora 17:00, toți copiii sunt invitați la o super-petrecere cu diverse activități creative și distractive, precum modelaj de baloane, pictură pe față, ateliere creative și multe altele.

Participarea la toate evenimentele este liberă.

Pentru mai multe informații și actualizări despre aniversarea ERA Park, nu uitați să urmăriți site-ul oficial era-oradea.ro, precum și paginile de Facebook și Instagram.

Vă așteptăm cu drag, să sărbătorim împreună!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!