Centrul comercial ERA Park Oradea împlineşte 11 ani, astfel că îşi invită clienţii şi partenerii la o super petrecere Disco şi la show-uri spectaculoase cu lumini LED.

Evenimentele se vor desfăşura duminică, 15 martie, şi vor fi diversificate.

De la ora 11, în sala de evenimente a complexului, actorii Teatrului Regina Maria din Oradea îi vor captiva pe copii cu o interpretare de excepţie a piesei "Vrăjitorul din Oz". Din distribuţie fac parte Adela Lazăr, Alina Leonte, Anca Sigmirean, Andrian Locovei, Mirela Lupu, George Voinese, Emil Sauciuc şi Sebastian Lupu, iar scenariul este semnat de Dan Mirea.

Petrecerea Disco se va desfăşura începând cu ora 17 şi va fi dedicată atât copiilor, cât şi adulţilor. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Lulu Cremeneanu şi va fi colorată cu baloane, lumini colorate, glob disco, cabină foto şi zeci de animatori costumaţi în ţinute disco!

Tot de la ora 17, pasionaţii vor putea participa la un Workshop cu Mana Dance Academy, în cadrul căruia vor învăţa paşi de blues, fox sau pur şi simplu disco. De asemenea, până la ora 20, cei care vor dori se vor putea fotografia gratuit, într-o cabină foto specială, cu peste 15 animatori costumaţi în ţinută disco.

De la ora 19, oaspeţii centrului comercial sunt invitaţi în sala de evenimente, la un moment spectaculos susţinut de dansatorii cu costume LED şi UV de la Dyversy.

Un moment aparte, desfăşurat sub cupolă, va fi, apoi, spectacolul de jonglerii cu lumini LED susţinut de Light UP Entertainment. De data aceasta, membrii trupei au decis să-şi doneze onorariul pentru micuţul Noel, diagnosticat cu amitrofie spinală musculară tip 1 (SMA1), o boală genetică rară şi progresivă, care duce la deces. Băieţelul de 6 luni poate fi salvat dacă, până la vârsta de 2 ani, va primi un vaccin foarte scump, Zolgensma, în valoare de peste 2,1 milioane dolari. Părinţii nu au aceşti bani, astfel că pentru ajutorarea copilului au fost lansate mai multe campanii caritabile.

Ca de obicei, participarea la evenimentele ERA Park este gratuită.

Vă aşteptăm cu drag la sărbătoare!

 

Amplasat la ieşirea din Oradea, pe partea stângă în drumul spre Aeroport, în cei 11 ani de existenţă în Oradea, ERA Park Oradea a devenit centrul comercial dedicat cu adevărat întregii familii. În ultimii ani, complexul a ajuns la un grad de ocupare de peste 95%, cu mai bine de 70 de unităţi comerciale deschise. Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Mobexpert, mobila Kalenda ori KFC sunt doar câteva dintre brandurile care întregesc familia ERA Oradea.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!

(Advertorial)