În această lună, centrul comercial ERA Park Oradea împlineşte 12 ani. Au fost 12 ani de cumpărături, de distracţie în familie, dar şi de noi experienţe - alături de voi, clienţii şi partenerii noştri - prin care am trecut cu bune şi cu mai puţin bune.

Cu toate că pandemia ne-a împiedicat să mai organizăm evenimentele mult aşteptate şi apreciate de clienţi, am încercat să ne reinventăm şi să oferim o plajă cât mai mare de opţiuni de shopping, dar şi mici activităţi, spre bucuria copiilor.

Noi deschideri, dar şi... reveniri

Ultimul an a fost dificil, dar am deschis noi magazine, cu noi produse şi servicii, şi am organizat şi evenimente. Între altele, s-a redeschis KFC de la ERA Park Oradea, s-a inaugurat Pizza Mario, cu o gamă diversificată de preparate şi terasă încălzită, iar recent oferta centrului comercial s-a îmbogăţit cu Due Fratelli Kids. Cunoscuta pizzerie a deschis la ERA un local adaptat pentru familii cu copii, unde, pe lângă pizza la felie, cei mici se pot juca, gratuit, pe console Playstation sau se pot da în maşinute electrice.

Deschiderea Gaby's Style Home Decor, unde doritorii găsesc tot ce au nevoie pentru locuinţa visată, de la draperii şi perdele până la lenjerii de pat, covoare şi cornişe, a completat zona de Home Center a ERA Park.

Anul care a trecut a adus şi noi chiriaşi: magazinul Interioo, cu gresie, faianţă, obiecte sanitare şi altele, magazinul de saltele RestON, un nou magazin cu pantofi şi genţi, Avaline Shoes & Bags, dar şi Natura Sufletului, un apreciat store de produse naturiste. Outletul Kenvelo, Lee Cooper şi Time Out s-a mutat în zona galeriei Carrefour, iar oferta magazinelor cu electrice şi electrocasnice s-a îmbogăţit cu Flanco.

Continuăm promoţiile şi evenimentele

Chiar dacă incidenţa cazurilor de coronavirus ne-a ţinut departe de evenimentele cu un public numeros, ne-am adaptat şi am reuşit să le oferim în principal celor mici activităţi diverse, de la ateliere tematice şi piese de teatru, până la expoziţii de reptile, de fluturi vii sau Lego. Mai mult, spre sfârşitul acestei luni, la ERA Park vom găzdui Muzeul Jucăriilor, o lume de vis în care copiii abia aşteaptă să ajungă!

Nu ne oprim aici. Respectând măsurile de siguranţă, "înarmaţi" cu dezinfectanţi, cu grijă şi cu masca de protecţie pe faţă, continuăm campaniile promoţionale şi concursurile pentru prietenii noştri fideli.

După cum se vede, suntem puşi pe fapte mari în continuare!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă aşteptăm să sărbătorim în felul nostru. Mereu aici şi mereu împreună!

(advertorial)