Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului nr. 62, îşi redeschide, începând cu 15 iunie, porţile, cu noi măsuri stricte, menite să-şi păstreze în siguranţă clienţii, angajaţii şi partenerii. Practic, de luni, programul complexului revine la normal, iar magazinele, cu mici excepţii, îşi aşteaptă din nou clienţii.

Aşa cum impun normele actuale, vor rămâne în continuare închise doar sala de jocuri de sub cupolă, locul de joacă Dumbo Land şi partea de food. Excepţie va face Don King Pizza, care va rămâne în continuare disponibil, pentru livrări şi pentru cei care vor să-şi ia mâncarea la pachet.

Pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, toţi cei care vor călca pragul ERA Park trebuie să respecte câteva reguli, încă de la intrare, atât pentru propria protecţie, cât şi pentru protejarea celor din jur.

Accesul în ERA Park Oradea este permis numai după o măsurare prealabilă - desigur, contactless - a temperaturii corporale. Vor intra în magazine doar cei cu temperatură sub 37,3 grade Celsius, conform recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. De asemenea, la fiecare poartă au fost delimitate culoare separate pentru intrare şi ieşire, astfel încât clienţii să nu se intersecteze, respectând regula distanţării sociale.

În ce priveşte regulile din incintă, vizitatorii sunt rugaţi să respecte afişele şi stickerele amplasate în mall, să păstreze distanţa de minimum 2 metri între persoane, să respecte, acolo unde se impune, restricţiile de acces pentru a evita aglomerarea, dar şi să folosească soluţiile dezinfectante puse la dispoziţie de comercianţi. Acordând o atenţie deosebită curăţeniei şi dezinfectării spaţiilor, conducerea ERA Park Oradea a dispus amplasarea unor recipiente cu dezinfectanţi la fiecare din cele trei intrari cât şi în toalete.

Pentru binele tuturor, este obligatoriu ca toate persoanele care intră în ERA Park Oradea să poarte corect masca facială - acoperind atât gura cât şi nasul - pe toată durata vizitei. De altfel, pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, la intrarea in centrul comercial, este amplasat un tonomat cu măşti, spirt si gel dezinfectant (foto).

Nu în ultimul rând, reprezentanţii centrului comercial îşi încurajează clienţii să achite cumpărăturile cu cardul bancar contactless sau cu telefonul mobil. 

Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi şi vă mulţumim şi că respectaţi recomandările, în această perioadă dificilă.

Vă aşteptăm, cu drag, aşadar, la cumpărături în siguranţă!

(advertorial)