ERA Park Oradea te provoacă la mişcare! Vino şi tu sâmbătă şi duminică, 21 şi 22 august, în centrul comercial din Calea Aradului pentru a lua parte la cel mai tare eveniment sportiv al sezonului: ERAtlon Race by Evolution Fitness!

Realizat în colaborare cu Evolution Fitness, acesta se va desfăşura între orele 11 şi 19, sub cupolă şi este dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani.

Concret, participanţii vor trebui să parcurgă o cursă de obstacole în cel mai scurt timp posibil, dar şi cât mai corect!

Circuitul îmbină elemente de agilitate, viteză, dar şi de coordonare motrică, toate orientate spre dezvoltarea armonioasă a corpului. De asemenea, are şi un caracter interactiv, care să îi atragă pe cei mici spre mişcare şi sport.

Este important de ştiut că traseul se poate parcurge indiferent de nivelul de fitness al concurenţilor, bineînţeles, cu respectarea măsurilor de siguranţă, atât pentru a evita accidentările, cât şi în ce priveşte pandemia de Covid.

Ca să-i susţină, în tot acest timp, tăticii sunt invitaţi să îşi măsoare forţele la bara de tracţiuni!

Micuţii care parcurg şi finalizează cursa vor fi răsplătiţi cu vouchere valorice de 20 de lei care vor putea fi folosite în magazinele complexului comercial. De reţinut, însă, că, pentru a putea intra în posesia acestora, ei trebuie să fie însoţiţi de un adult.

"Prin acest eveniment dorim să îndreptăm copiii către un stil de viaţă activ şi sănătos, ţinând cont de nivelul tot mai mare al obezităţii în ultimii ani", au precizat reprezentanţii Evolution Fitness.

Ca de obicei, participarea este gratuită pentru toată lumea.

"Vă aşteptăm la sport, aşadar!", au transmis reprezentanţii ERA Park.