Nu rata ocazia verii! ERA Park Oradea te trimite la UNTOLD! Vino şi fă-ţi cumpărăturile în centrul comercial, în perioada 29 iunie - 15 iulie, şi poţi câştiga unul din cele 12 abonamente la super-festivalul de la Cluj Napoca!

Nu e deloc complicat. Dar, pentru a participa la extragere, este foarte important să urmezi toţi paşii indicaţi.

Condiţia este să faci cumpărături de minimum 40 lei pe un singur bon fiscal din orice magazin din ERA Park, să faci o poză la afişul campaniei situat în zona galeriei Carrefour şi la intrarea de la cupolă, să intri pe pagina de Facebook ERA Oradea (@eraoradea) şi să laşi un comentariu cu poza cu afişul la postarea concursului! Este foarte important să foloseşti hastag-ul #CheckInLaUntold şi să dai tag prietenilor tăi să participe şi ei la concurs!

Reţine, te rugăm, că bonul fiscal cu care te înscrii în concurs trebuie păstrat până pe 17 iulie, când facem extragerea!

Câştigătorii vor fi anunţaţi in data de 17 iulie, atât pe pagina de Facebook, cât şi pe site-ul www.era-oradea.ro.

Anul acesta, festivalul UNTOLD se va desfăşura în perioada 2-5 august, la Cluj Napoca, reunind nume mari din lumea muzicii. Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Jason Derulo, Tiësto sau The Prodigy sunt printre cei care au confirmat deja participarea.

"Aşa că nu rata distracţia! Vino şi tu şi fă-ţi cumpărăturile la ERA Park!", au transmis reprezentanţii ERA.