ERA Park Oradea sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, astfel că, pe 14 februarie, îi invită pe iubăreţi în centrul comercial, la un eveniment dedicat lor în exclusivitate.

Vreţi să vă declaraţi iubirea sau doar să vă reînnoiţi jurămintele? Vă aşteptăm duminică, între orele 13 şi 18, sub cupola ERA, într-o atmosferă romantică, în stil roman!

Pe lângă o şedinţă foto care vă va face să vă amintiţi de această zi până în adânci bătrâneţi, ERA Park vă mai oferă în dar şi verighete, un certificat de căsătorie, şampanie din belşug, o cină romantică şi multă distracţie. Participarea este gratuită!

Mai mult, cei care îşi fac cumpărăturile aici în perioada 12-14 februarie, între orele 10 şi 21, au şansa să câştige unul dintre cele 1500 de vouchere de cumpărături pe care le pot folosi în magazinele din centrul comercial, în cadrul campaniei „Primeşti 20 de lei la cumpărături de minim 200 de lei”. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte cu bonul la Punctul de Informare şi câştigă pe loc un voucher. Vă aşteptăm!

(advertorial)