De aniversarea sa, ERA Park Oradea se transformă într-un adevărat paradis al dansului şi al distracţiei pentru toate vârstele. Sâmbătă, 11 martie, centrul comercial împlineşte 8 ani, 8 ani de shopping, dar şi de distracţie şi activităţi pentru întreaga familie, astfel că va marca această zi într-un mod special.

Startul evenimentelor va fi dat la ora 12, cu un festival pentru copii, ce se va desfăşura în incinta Hypermarket-ului Carrefour. Va fi distracţie în toată regula, mai cu seamă că, la ora 14:30, toata lumea va putea să guste din tortul aniversar.

Distracţia va continua pe tot parcursul după-amiezii, iar atmosfera se va încinge treptat sub cupolă, când, începând cu ora 17.30, participanţii vor asista la o prezentare de modă, pentru ca apoi să înceapă unul dintre cele mai recente şi atractive spectatole de dans.

Este vorba de Samba Gold Show, susţinut de celebrul Wilmark. Un amalgam de veselie şi mişcări exotice cu efecte speciale, create de simpaticul dansator alături de membrii Wilmark Dance Academy, îi va ţine în priză pe cei prezenţi, într-un decor impresionant, dominat de jocuri de lumini şi culoare.

Cele două reprezentaţii ale academiei vor fi completate de un super moment cu demonstraţii de Capoeira, acompaniate de muzică live specifică, de la grupul de capoeira Alto Astral.

După show-ul de samba, spectatorii vor putea participa la sesiunea de poze şi autografe, iar de la ora 20.30 se va desfăşura marea extragere a premiilor de la tombola aniversară. Toţi clienţii ERA Park vor putea câştiga, în baza unui talon care va dovedi că au făcut cumpărături de minimum 50 de lei pe un singur bon fiscal, un coş cu produse de la Carrefour, un iPhone sau, marele premiu, un mobilier pentru living!

Aşa cum îi şade bine unei petreceri aniversare, participanţii vor fi invitaţi să servească un cocktail gratuit la show bar-ul de sub cupolă, având posibilitatea să imortalizeze momentul într-o oglindă magică. Poza va fi gratuită şi va fi gata în mai puţin de un minut.

De precizat că, pe tot parcursul evenimentului, clienţii ERA vor primi vouchere valorice dacă vor răspunde corect la întrebările puse de MC, respectiv dacă vor duce la bun sfârşit mai multe provocări ale acestuia. Pentru ca toată lumea să vadă ce se întâmplă pe scenă, întreg evenimentul va fi redat pe un ecran uriaş.

"Ca de obicei, intrarea la eveniment este liberă, aşa că vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.