Preocupat să le ofere mereu clienţilor săi o ofertă bogată şi diversificată, centrul comercial ERA Park şi-a întregit "meniul" cu un local pe gustul tuturor. Radu’s Pub & Grill le propune orădenilor mâncare sănătoasă, ca la mama acasă, asezonată cu deserturi proaspete, la stardardele unui restaurant cu pretenţii.

Deschis la începutul lunii noiembrie, în zona cupolei, noul local a devenit rapid unul dintre preferatele celor care îşi fac cumpărăturile la ERA. De ce e atât de special? "Principiul după care funcţionează este simplu, esenţial este să-l aplic în mod constant: îmi respect propriile standarde în situaţia în care aş fi eu însumi client", afirmă proprietarul, Radu Pentie. "De multe ori nu am timp suficient, prin urmare îmi doresc servire rapidă, preţuri accesibile, contează foarte mult aspectul locului în care mănânc şi - foarte important - calitatea, gustul mâncării şi atitudinea celor care mă servesc", completează el.

Iar reţeta nu e aplicată doar în teorie. Având un aspect îngrijit şi punând mare accent pe igienă, angajaţii Radu’s Pub & Grill sunt prietenoşi, cadrând perfect cu ideea restaurantului. Pe lângă oferta variată din meniul "a la carte", pentru 12 lei orădenii pot servi şi meniul zilei, constând într-un fel principal, garnitură şi pâine, în orice combinaţie doresc. Ciorbe consistente, supe mai uşoare, preparate din pui, porc, vită sau paste sunt câteva dintre "ingrediente".

Doritorii pot comanda aici şi platouri cu preparate variate şi deserturi delicioase, fie că e vorba de un prânz la birou, de o întâlnire între prieteni, de petreceri, inclusiv pentru copii, evenimente coorporate sau chiar masa de Crăciun. "Noi le oferim doamnelor cu un program de lucru încărcat posibilitatea de a comanda şi livra mâncare gătită la domiciliu, iar faptul că lumea revine la noi confirmă că ceea ce facem e corect", spune Radu Pentie.

O altă atracţie a localului o reprezintă şi vitrinele împodobite cu dulciuri care "fac cu ochiul" oricărui pofticios. Sunt fără aditivi, după reţeta unui cofetar cu numeroase premii internaţionale. "Am mândria de a fi singurul care oferă orădenilor accesul la torturi, prăjituri şi praline cu adevărat unice prin aspectul, gustul şi reţetele în baza cărora sunt preparate. Cei care vin pe la noi pot gusta Mozart sau Olena, Cremeş de casă şi Cremeş cu portocale, dar şi o diversitate de prăjituri cu ciocolată belgiană, mouse de ciocolată, cremă de caramel, tarte cu fructe ş.a.m.d. Prăjiturile sunt produse zilnic de cofetăria Kézműves din Gyula şi conţin doar ingrediente naturale", se mândreşte patronul Radu’s Pub & Grill.

Aşa că vino şi bucură-te de mâncare! Detalii şi comenzi la telefon  0799.77.04.77.

(Advertorial)