ERA Park vă invită, din nou, în lumea fanteziei! Centrul comercial găzduieşte, în acest sfârşit de săptămână, una dintre cele mai tari expoziţii adresate pasionaţilor de LEGO.

Brickenburg Expo - Zilele Fanilor LEGO se va desfăşura în perioada 23 - 25 septembrie, între orele 10 şi 22, fiind organizat de Asociaţia Brickenburg.

Sub cupola centrului comercial va fi amenajat un adevărat „oraş”, în care vizitatorii vor putea vedea construcţii realizate din milioane de piese LEGO, care vor scoate la suprafaţă copilul din fiecare şi in acelasi timp vor pune imaginaţia tuturor la încecare.

Pe parcursul fiecărei zile, între orele 17 şi 19, vor avea loc ateliere în care copiii vor putea construi absolut orice le trece prin minte, din celebrele cărămizi LEGO.

De precizat că Asociaţia Brickenburg a fost înfiinţată de pasionaţi care folosesc jocurile LEGO pentru dezvoltarea imaginaţiei orientată spre scopuri constructive, îmbunătăţirea comunicării între indivizi, deprinderea unei gândiri ordonate, respectiv dezvoltarea aptitudinilor de a reacţiona prompt la rezolvarea unor probleme. Prin evenimentele pe care le organizează, organizaţia are în vedere, între altele, educaţia prin nonviolenţă, stimularea creativităţii şi a spiritului de analiză, respectiv formarea spiritului de echipă.

"Intrarea la expoziţie şi la atelier este gratuită pentru toată lumea, vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA.