Un bărbat care a avut, joi, treabă la Tribunal era cât pe ce să rămână fără o borsetă ce conţinea 5.300 de lei pe care o pierduse pe holul instanţei.

Potrivit unui comunicat din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, geanta a fost observată de plutonierul major Cristian Otveş, în timp ce-şi executa serviciul de pază şi protecţie la Tribunalul Bihor.

"Acesta a observat o borseta de culoare neagră pe holul instituţiei. Deoarece nu era nimeni în apropiere, după ce a identificat un martor asistent, subofiţerul a deschis borseta în interiorul căreia erau documente personale şi suma de 5.310 lei", a precizat căpitanul Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Proprietarul a revenit la scurt timp şi a întrebat de borsetă, iar după ce jandarmul s-a asigurat că aceasta aparţine într-adevăr lui, omul şi-a primit-o înapoi.

"După verificări privind identitatea, borseta cu suma de bani şi documentele personale au fost retituite bărbatului neatent", se mai arată în comunicatul jandarmeriei.