ERA Shopping Park Oradea, complex comercial axat pe conceptul de centru dedicat întregii familii, îşi continuă dezvoltarea: lucrările sunt în graficul de execuţie, confirmând deschiderea Mall-ului în toamna acestui an. În plus, dezvoltatorul a anunţat, marţi, şi deschiderea magazinului Sprider Stores în noul său format, pe o suprafaţă de 850 mp, programată pentru jumătatea lunii martie.

„Retailerii internaţionali îşi continuă expansiunea şi anul acesta, fiind însă extrem de selectivi în alegerea proiectelor. De când am reluat lucrările la Mall, traficul şi vânzările au crescut semnificativ în Galerie. Suntem în grafic cu lucrările pentru deschiderea Mall-ului în toamna aceasta, aflându-ne în negocieri avansate cu o serie de chiriaşi doriţi de orice centru comercial, pe care sperăm să îi putem anunţa curând", a declarat Graham Kilbane, CEO Omilos Group, dezvoltatorul ERA Shopping Park.

Deschiderea magazinului Sprider în apropierea locului de joacă Kangoroo Land şi a noii cafenele tradiţionale Madame Pondarosa fac parte din prima fază operaţională a Mall-ului. La finalizare, ERA Shopping Park va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 62.500 mp, având ca ancore principale chiriaşi precum Carrefour, Bricostore, Altex, Mobexpert şi Cinema City. 110 magazine şi 2.000 de locuri de parcare vor completa oferta comercială.

„Noul magazin Sprider Stores va oferi o experienţă de cumpărături completă, având secţiuni speciale pentru femei, bărbaţi, copii, precum şi decoraţiuni interioare şi accesorii", a declarat Konstantinos Pipinelis, director general al Sprider Stores România.

„La finalizarea sa în 2012, promisiunea pe care ERA Shopping Park şi-o asumă în faţa orădenilor este de a deveni cea mai mare destinaţie de cumpărături din regiune, oferind preţuri atractive alături de o gamă diversificată de produse, servicii şi oferte atractive de petrecere a timpului liber", se arată într-un comunicat al dezvoltatorului Omilos Group.