Clubul Sportiv Tibclau Oradea în colaborare cu ERA Shopping Park organizează în această perioadă turneul de tenis de masă dotat cu "Cupa Firmelor", concurs care este rezervat reprezentanţilor diferitelor societăţi comerciale bihorene, iubitori ai sportului cu mingea de celuloid.

Competiţia are loc la complexul comercial ERA Shopping Park, a debutat marţi şi se va încheia pe data de 12 martie.

Turneul reuneşte un număr de 18 echipe, reprezentând firmele Aeroclubul Smaranda Brăescu, Aguaestetica, Era Shopping Park, Kaluna, Ferox, Radio Transilvania, RDS - RCS, Nadaban Proiect, Magazin de biciclete "Nufărul", Interwood, Mass-Media, I.I. Trip Darius, Tehnoprint, Hobi, Edilcolor, Vulcri, Vigall, Viorodi.

Conform regulamentului competiţiei, echipele sunt formate din doi jucători şi toate vor juca între ele, atât la dublu, cât şi la simplu.

Primii patru jucători vor fi premiaţi cu medalii şi diplome, iar cei clasaţi pe locurile V-VIII cu diplome.

Pe de altă parte, organizatorii turneului anunţă iubitorii acestui sport că zilnic, de luni până sâmbătă, între orele 10-15 pot închiria gratuit mesele de tenis. Între orele 15-21 tariful este 10 lei/oră, iar pentru închirieri se fac rezervări la numărul de telefon 0747-278.743.

Înscrierea la tenis de masă este deschisă tuturor vârstelor, iar doritorii au şi posibilitatea de a-şi face abonament. Pentru copii între 8-14 ani, pentru 12 ore, preţul unui abonament este 70 lei, pentru copii între 14-18 ani, pentru 24 ore, preţul este 100 de lei, pentru adulţi începători, pentru 12 ore, abonamentul este 40 de lei, iar pentru adulţii avansaţi, pentru 24 ore, preţul abonamentului este 60 lei. Abonamentele sunt valabile o lună de zile de la data înscrierii.