O multime de magazine noi intampina in aceasta toamna cumparatorii care vin la Era Shopping Park Oradea. Parcul comercial a semnat în ultima perioada noi contracte de închiriere pentru spaţii comerciale cumulând peste 9.500 mp, astfel încât gradul sau de ocupare a urcat cu 17%.

"Prin contractele de închiriere convenite în ultimele luni, la Era Shopping Park Oradea gradul de ocupare a crescut de la 75% la 92%. SC Omilos Oradea SRL, proprietarul acestui parc comercial, a trebuit recent să considere reorganizarea societăţii în cadrul procedurii simplificate a insolvenţei (după ce a pierdut o dispută de natură juridică cu antreprenorul general Constucții Bihor S.A.). După deschiderea acestei proceduri, activitatea Omilos Oradea şi a ERA Shopping Park Oradea nu va fi însă întreruptă în niciun mod; activitatea centrului comercial va continua în condiţii normale şi nu va exista niciun impact asupra activităţii chiriaşilor ori serviciilor asigurate clienţilor centrului comercial", a arătat Graham Kilbane, COO Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România.

Între noile magazine din Era Shopping Park Oradea se afla şi un "new entry" pe piaţa de retail din România: începând cu 28 noiembrie, în premieră la Oradea, Stock House va fi unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din ţară, având o suprafaţă de 4.400 mp. Mărfurile vor fi prezentate în sistem "self service" şi vor avea preţuri foarte accesibile.

Magazinul va avea raioane care vor acoperi aproape toate domeniile: îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice şi articole de parfumerie, uz casnic şi curăţenie, rechizite şi papetărie, jucării, decoraţiuni interioare, bricolaj şi mic mobilier, electrice şi electrocasnice, dar şi o zonă dedicată produselor alimentare ambalate şi care nu necesită condiţii speciale de temperatură. Magazinul dispune de trei intrări pentru a facilita accesul cumpărătorilor atât din interiorul centrului comercial, cât şi direct din exterior.

În această toamnă a continuat si extinderea zonei de amenajări interioare şi mobilier de la Era Shopping Park Oradea: Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a inaugurat la Oradea cel mai mare magazin din reţeaua LEM'S. Magazinul LEM'S din Era Shopping Park Oradea se întinde pe o suprafaţă de 1.700 mp, iar pentru deschiderea sa a fost necesară o investiţie de cca 2.300.000 lei.

Tot la Oradea va fi deschis până la sfârşitul anului un alt showroom de mobile - Studio New Design, care va avea o suprafaţă de 400 mp, pe care va fi expus mobilier casnic şi industrial. Era Home Center (zona dedicată în Era Shopping Park Oradea amenajărilor, decoraţiunilor şi mobilierului), care cuprinde ancore gen Mobexpert, Elvila, Natürlich, Bricostore, LEM's etc., a depăşit 15.000 mp, fiind cea mai mare din regiune.

Zona de fashion a crescut, la rândul său, la Era Shopping Park Oradea, cu "American Original" - un magazin multibrand deschis de curând, care, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi oferă exclusiv branduri americane (pentru femei, bărbaţi şi copii): Calvin Klein, Ralph Lauren, Guess, Tommy Hilfiger, Jessica Simpson, Nautica, Levi's, Karl Lagerfeld, Red Camel, DKNY etc.

La Era Shopping Park Oradea avem, de asemenea, mai multe magazine pentru copii (jucării şi diferite produse pentru copii), precum şi o zona mai mare de servicii, fiind inaugurate o sală pentru tenis de masă, o sală de cursuri de dans, o pistă de maşinuţe pentru copii şi un restaurant tip autoservire.

"Sfârşitul anului 2013 este efervescent atât din prisma noilor deschideri din centrele comerciale ARGO, cât şi din perspectiva pregătirilor generale ale magazinelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Suntem la mică distanţă de Black Friday - care ne aşteptăm să aducă vânzări în creştere faţă de anul trecut, iar apoi trecem în verva cumpărăturilor de Crăciun şi Anul Nou, aşa încât intrăm într-un sezon aşteptat cu interes de retaileri şi cu bucurie de către consumatori", a precizat Graham Kilbane.

(advertorial)