Săptămâna aceasta, la ERA Shopping Park se sărbătoreşte iubirea, zilele următoare fiind dedicate cuplurilor, dar şi orădenilor îndrăgostiţi de filme ori de antichităţi.

Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente a complexului comercial, cei mari şi cei mici vor putea viziona "Ştrumpfii", iar duminică, tot de la ora 11, va rula filmul "Ice Age 4. Continental Drift". Intrarea la filme este gratuită.

În plus, ERA a decis ca de acum înainte să proiecteze filme pentru copii, sub licenţa Walt Disney, în fiecare weekend. Intrarea la filme va rămâne gratuită, capacitatea sălii de proiecţie fiind de 400 de locuri.

În acelaşi complex comercial, sâmbătă va avea loc şi un târg de antichităţi, ce va putea fi vizitat gratuit între orele 10 şi 18.

Iar întrucât joi se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, ERA Shopping Park va căsători de probă mai multe cupluri, între orele 18 şi 20. Special pentru aceştia, în complex a fost amenajată "Las Vegas Love Chapel", o capelă ce copiază modelul american.

Îndrăgostiţii care doresc să se căsătorească de probă trebuie să trimită o fotografie de cuplu pe adresa de e-mail marketing@era-oradea.ro, fotografia urmând să fie postată pe pagina de Facebook a complexului. Perechile care vor aduna cel puţin 50 de like-uri vor fi căsătorite în Las Vegas Love Chapel de însuşi Elvis.

Tinerii căsătoriţi vor primi în dar de la ERA Shopping Park o pereche de verighete, certificatul de căsătorie, o şedinţă foto şi o şampanie pe care să o servească împreună cu invitaţii lor. În plus, primele două fotografii care vor aduna cele mai multe like-uri vor câştiga două vouchere în valoare de 50 de lei fiecare.