Suspendarea managerilor spitalelor orădene e un exemplu tipic în care prostia şi indolenţa îşi dau mâna, căci dosarele de studii ale acestora, trimise de Primărie la Prefectură, au fost incomplete.

Juriştii primarului Ilie Bolojan l-au întrebat pe subprefectul Cristian Bitea dacă totul este în regulă, iar acesta le-a dat un răspuns afirmativ, deşi probabil credea că întrebarea se referă la starea lui de sănătate mintală.

Când prefectul Gavrilă Ghilea a cerut adeverinţele din care să reiasă că managerii s-au înscris la cursurile cerute de Ministerul Sănătăţii, problema a fost lăsată în plata Domnului, la fel cum ar merita şi Simona Ardelean, şefa Compartimentului Management Spitale din cadrul Primăriei, cea însărcinată cu rezolvarea problemei.

Abia după ce numirea managerilor a fost atacată în contencios, cineva din Primărie s-a învrednicit să trimită, pe fax, adeverinţele cu pricina. Ca urmare, Bihorel propune conducerii municipalităţii să împartă angajaţilor cafea pe gratis pentru că unii, cum se vede, cam dorm la locul de muncă.