''Nimeni nu a sărit din avion. Nu le permitea înălţimea. A fost un erou care a intrat în cabina în flăcări şi a salvat cât a putut. Mai mult nu a fost posibil. Este un coleg de la marină. Numele lui este Marian Marin şi nu era în avion'', a declarat Victor Strâmbeanu, general Flotila Aeriană.

''Decolarea a fost normală şi nu au fost convorbiri radio relevante. Cel mai probabil incendiul a apărut la momentul impactului cu solul. Avionul a venit într-o poziţie aproape orizontală, însă nu avem mai multe date'', a precizat generalul Strâmbeanu.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza accidentului. ''Nu excludem nici una din cele trei variante posibile: factorul uman, factorul de mediu şi factorul tehnic'', a precizat procurorul Marius Iacob.

Un raport preliminar asupra accidentului de pe Aerodromul din Tuzla va fi gata în termen de 30 de zile au anunţat autorităţile.

''Până în acest moment au fost identificate 7 dintre cele 11 victime. Se efectuează necropsiile. Până în cursul serii toate victimele vor fi identificate'', a precizat procurorul Marius Iacob.