Orădenii care locuiesc pe strada Sofiei, una dintre arterele vechi de pe dealurile municipiului, se plâng că Primăria nu-i bagă în seamă când reclamă starea drumului.

Nemodernizată și plină de hârtoape, strada are mai degrabă aspect de uliță uitată într-un sat îndepărtat. În zilele cu ploaie, gropile se umplu de apă, făcând misiunea șoferilor și mai anevoioasă, deoarece niciodată nu știu cât de adânc li se vor „scufunda” autoturismele.

„Am schimbat telescoapele de câteva ori. Vara este un praf infernal, toamna și iarna e plin de noroaie. Cei de la RER nici nu mai strâng decent gunoiul, fiindcă strada însăși arată ca o groapă de gunoi”, a reclamat BIHOREANULUI o orădeancă ce locuiește pe strada Sofiei, într-o casă ridicată în anul 1980.

Oamenii de pe stradă spun că au reclamat Primăriei de nenumărate ori starea șoselei, cerând să fie reparată sau asfaltată, iar șanțurile să fie decolmatate. Fără prea mult succes, însă.

„De 10 ani, singurul sprijin pe care îl avem de la Primărie este să se arunce niște lopeți de pietriș de două ori pe an, pietriș pe care îl duce prima ploaie. Este inacceptabil pentru o stradă aflată la două minute de centrul civic, în cel mai asfaltat oraș din țară...”, a mai spus femeia.

Probabil că, preocupată cu șantierele noi, Primăria mai uită de probleme vechi...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!