Tinerii bihoreni care caută un loc de muncă au acum o platformă dedicată lor.

Asociația Pro Time-R, specializată în programe de formare pentru tineri, a lansat platforma Teens Jobs, unde companiile din Bihor promovează locurile de muncă dedicate angajaților cu puțină experiență sau chiar deloc. Tot aici se pot promova și job-urile part time, numai bune pentru vacanța de vară.

„Dacă îți dorești un loc de muncă pe perioada vacanței de vară sau un job part time, Teens Jobs este locul perfect pentru a explora oportunitățile tale profesionale. Mai mult, partenerii noștri pun la dispoziția elevilor și studenților programe de internship plătite, trainee (n.r. stagiar), mentorship, voluntariat, dar și o serie de joburi entry level pentru tinerii absolvenți. De la locuri de muncă remote sau cu program flexibil, până la joburi on site în cele mai mari orașe din țară, Teens Jobs pune la dispoziția tinerilor o ofertă largă de oportunități profesionale”, se arată pe site-ul teensjobs.ro.

Pe platformă sunt deja disponibile câteva locuri de muncă, iar oferta va fi completată în zilele următoare, de către angajatorii din Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!