Orice licean care vrea să afle mai multe informaţii despre facultatea la care visează are ocazia să pună aceste întrebări celor care au ajuns deja studenţi, în ţară sau în străinătate.

Academia de Leadership EduBiz, o organizaţie din Oradea care derulează mai multe programe pentru adolescenţi, organizează o serie de conferinţe online menite să-i pună în legătură pe tineri.

"Pe parcursul a cinci zile, alumnii EduBiz, toţi studenţi azi la facultăţi de top din Transilvania şi din afara ţării, vor vorbi deschis cu elevii despre ce înseamnă viaţa de student în domenii precum medicină, IT, drept, psihologie, arhitectură, teatru, litere, business, economie şi inginerie", se arată într-un comunicat transmis de Lorena Rus, manager de comunicare în cadrul EduBiz.

În plus, un seminar va fi dedicat elevilor care vor să înveţe în străinătate, cărora le vor vorbi studenţi români din Marea Britanie, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Austria sau Statele Unite.

Orice elev curios se poate înscrie gratuit la "Summitul Facultăţilor", completând formularul de înscriere anume creat de EduBiz. Conferinţele vor începe pe 8 februarie.