Dacă ești pasionat de gătit și îți place mâncarea cu gust, site-ul pe-zona.ro este locul perfect pentru tine! El a fost creat de către Ștefan Bede, student la Jurnalism în Oradea, pasionat de sport, mâncare gustoasă și sănătoasă.

Website-ul găzduiește deja sute de rețete potrivite pentru orice ocazie sau gust, accesibile ca nivel de dificultate și pentru bucătarii amatori, reprezentând practic un rețetar online.

Prin intermediul său, poți chiar și tu să te alături comunității, să îți promovezi paginile de social media dedicate gastronomiei sau să îți calculezi indicele de masă corporală, accesând calculatorul imc.

„Găzduim peste 600 de rețete, de la clasicii papanași de casă, până la rețete mai moderne precum pui crispy făcuți la airfryer, însă poți să îți adaugi chiar și tu propriile rețete pe website selectând din meniu opțiunea „Împărtășește-ți rețeta” odată ce te-ai înregistrat”, spune Ștefan, care se declară convins de faptul că „experiențele culinare de succes ne unesc și ne aduc aproape unii de alții”.

La pe-zona.ro găsești rețete românești, precum și rețete internaționale, de la mic dejun sau prânz până la rețete pentru cină, grătar, de post sau tutoriale pentru cei pasionați de gătit.

Rețetele includ ingrediente, instrucțiuni pas cu pas, recomandări adiționale sau modificări, dar și valori nutriționale estimative.

Vizitează-ne încă de astăzi și transformă-ți experiența culinară într-o aventură în tărâmul gastronomic!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!