Cel mai nou şi mai aşteptat model de la Volkswagen, electricul ID.3 este de acum disponibil pentru drive test la D&C Oradea!

Ce trebuie să faci? Dacă eşti interesat de o ofertă, ai 21 de ani împliniţi şi ai permis de conducere de cel puţin 2 ani, trimite un e-mail la adresa pkw@dcvw.ro cu numele şi numărul de telefon, iar colegii noştri te vor contacta pentru o programare.

De ştiut: clientul se obligă  să utilizeze autovehiculul conform destinaţiei agreate cu consilierul, sa nu exploateze abuziv / necorespunzător maşina, să respecte regulile de circulaţie şi toate reglementările legale. De asemenea, având în vedere situaţia actuală, portul măştii de protecţie în timpul test drive-ului este obligatoriu.

ID.3 este disponibil în România în trei versiuni de echipare: 1st, Plus şi Max. ID.3 1st are un preţ de achiziţie recomandat de 23.168 € (fără TVA), preţ căruia i-au fost deja aplicate ecobonusul şi tichetul REMAT. Pentru achiziţia în leasing, Volkswagen propune soluţia oferită de Porsche Finance Group; rata lunară este de 268 €, fără TVA.

Volkswagen ID.3 1st Edition este oferit cu un motor de 204 CP şi 310 Nm, alimentat de o baterie de 58 kWh. Autonomia maximă promisă este de 420 de kilometri, iar încărcarea se poate face la staţii de până la 100 kW (şi 11 kW la staţii AC).

Pentru alte detalii vino la showroom-ul de pe Calea Clujului 287,  sau apelează numărul de telefon 0259 478847.

(advertorial)