Zilele tale de muncă sunt lungi, iar ieşirile pe teren accidentat şi mai lungi? Indiferent unde te poartă munca sau planurile pentru timpul liber, cu Amarok te deplasezi deosebit de eficient, indiferent dacă este vorba despre asfalt, pământ sau pietriş. Astfel, fiecare deplasare devine o plăcere.

Foarte abil pe offroad, flexibil şi fiabil ca niciun alt pickup de până acum, Amarok îmbină tot ceea ce aştepţi de la un autovehicul polivalent exclusiv din clasa premium: design masculin, formă constructivă robustă şi putere fără egal. Motorul său turbo-diesel puternic cu 6 cilindri şi capacitate cilindrică de 3,0 l atinge în cea mai mare treaptă de putere 190 kW/258 CP şi un cuplu de 580 Nm.

Amarok îţi asigură plăcerea de a conduce fără compromisuri pe teren accidentat prin dotările şi carateristicile oferite:

- Offroad ABS (creşte semnificativ siguranţa în deplasare)

- Sistemul de asistenţă la coborâre pantă

- Garda la sol mărită

- Ecartamentul larg (asigură stabilitate enormă, chiar şi în timpul deplasărilor pe plan înclinat)

- Tracțiunea integrală 4MOTION consacrată

- Arcuri lamelare 2+1

D&C Oradea te aşteaptă cu oferta specială pentru ultimele unităţi disponibile în România. Ai preţuri începând de la 34.161 EUR (preţul nu include TVA). Vezi aici lista completă: https://bit.ly/2F1QMSC*.

Află mai multe detalii despre modelele din ofertă la D&C Oradea, vizitând showroom-ul de pe Calea Clujului nr. 287, apelând numărul de telefon 0723 188 102, sau pe email: ciprian.luncan@dc-oradea.ro.

https://www.dcvw.ro/

*Oferta se supune unor termeni şi condiţii şi este valabilă în limita stocului disponibil

(advertorial)