Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor pregăteşte cel mai mare eveniment din acest an, dedicat pieţei forţei de muncă.

Pe 19 octombrie, toţi agenţii economici care au nevoie de angajaţi şi toţi bihorenii care caută un loc de muncă, în principal cei care au absolvit liceul sau facultatea în această vară, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.  

"Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenţilor în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă", a precizat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Evenimentul va avea loc la Arena Antonio Alexe, între orele 9 şi 16. Pe lângă standurile firmelor, doritorii vor putea găsi informaţii despre aşa-numitele măsuri active, precum prime, subvenţii, pachetele de mobilitate, ori modalităţile în care pot deveni ucenici sau stagiari. De asemenea, angajaţii AJOFM Bihor le vor asigura servicii de consiliere şi mediere.