Caravana "Românii au talent", unul dintre cele mai mari populare show-uri de divertisment, produs de ProTv, ajunge, vineri, la Oradea, în călătoria de descoperire a talentului autentic, după cum au anunţat organizatorii.

"După ce la Braşov şi Timişoara sute de persoane au adus spectacolul în cadrul caravanei, vineri, 9 octombrie, începând cu ora 09:00, românii sunt aşteptaţi la Oradea, la Hotel Ramada, pentru a-şi demonstra talentul şi că pot deveni următorul erou naţional. Înscrierile pentru cel de-al şaselea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor prezente în mai multe oraşe din România", arată un comunicat al ProTv.

Astfel, cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţii şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

"De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul Vânător de talente şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro. Românii au talent - Fii eroul nostru!", au mai transmis reprezentanţii emisiunii.