Tinerii care au terminat acum liceul sau facultatea şi nu au avut niciodată un loc de muncă sunt aşteptaţi în fiecare joi, de la ora 12, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, unde vor primi servicii gratuite de informare şi consiliere profesională.

"Observăm că vin spre noi tot mai mulţi absolvenţi care se înregistrează în evidenţele Agenţiei, cu scopul de a se angaja, astfel încât angajatorii să poată obţină subvenţie de pe urma angajării lor. Dorim să discutăm cu aceştia tineri care calcă prima dată pe piaţa muncii, să-i informăm ce înseamnă un contract de muncă şi ce drepturi au", a explicat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Întâlnirile săptămânale sunt organizate pentru că, având de prelucrat numeroase dosare, angajaţii instituţiei nu au timpul necesar să poarte această discuţie cu fiecare tânăr în parte.

Cei care doresc să participe la aceste întâlniri trebuie să se înscrie în prealabil, la numărul de telefon 0771-363.407 sau personal la sediul agenţiei, Oradea,  str. Transilvaniei nr. 14.