Runda cu numărul 7 a campionatului Ligii a III-a la fotbal a adus rezultate negative pentru cele două echipe bihorene. Liderul clasamentului, CF Bihorul Beiuş a evoluat în deplasare, la Petroşani, şi a suferit prima înfrângere din campionat, cu scorul de 2-1.

Gazdele de la Petroşani au reuşit să puncteze încă din debut, în minutul 3, când a înscris Şerban. După acest gol, beiuşenii au alergat după egalare, pe care au reuşit-o în minutul 33, când a punctat Ţârlea.

Din păcate, cu un minut înaintea ultimului fluier din prima repriză, Jiul a mai înscris o dată, prin Al. Moldovan. Cum în partea a doua, cu toate ocaziile create, nu s-a mai marcat, formaţia din Valea Jiului a câştigat acest joc cu scorul de 2-1 şi a detronat liderul, Bihorul Beiuş cedând prima poziţie a ierarhiei formaţiei ACS Recaş, învingătoare sâmbătă la Făget.

Chiar dacă a evoluat pe teren propriu, nici cealaltă echipă din judeţul Bihor prezentă în Seria a V-a a Ligii a III-a, Unirea Valea lui Mihai, nu a reuşit să se impună în faţa bănăţenilor de la FC Timişoara II, dimpotrivă, chiar a pierdut, la limită, cu 2-3.

Primul gol de la Valea lui Mihai a fiost înscris de Unirea, prin E. Popa, în minutul 37. Până la pauză nu s-a mai înscris, astfel că elevii lui Rudy Kovacs au intrat la vestiare cu avantajul de 1-0.

Din păcate, în mitanul secund, bănăţenii au început mult mai motivat, reuşind să înscrie nu mai puţin de trei goluri într-un interval de 15 minute. În minutul 50, Dobricean, din penalty, a restabilit egalitatea. Cinci minute mai târziu, Al. Boştină a dus FC Timişoara II în avantaj, pentru ca în minutul 65 Ad. Popa să înscrie şi el pentru bănăţeni. La acest scor, jucătorilor echipei gazdă le-a fost greu să mai reacţioneze, dar până la final au reuşit totuşi să mai reducă din handicap, prin golul marcat de M. Galea, în minutul 82.

Înfrângerea de pe teren propriu din faţa bănăţenilor aruncă echipa din Valea lui Mihai în zona "nisipurilor mişcătoare" pe locul 13, cu 5 puncte.

Cum în etapa a VII-a, nici Milenium Giarmata nu s-a impus, noul lider este ACS Recaş, la egalitate de puncte cu Autocatania Caransebeş, învingătoare în derby-ul cu Giarmata.


Rezultatele şi marcatorii etapei a VII-a din Seria a II-a a Ligii a III-a:

Jiul Petroşani - Bihorul Beiuş 2-1
Şerban (3), Al. Moldovan (44) / Ţârlea (33)

Naţional Sebiş - Gloria Arad 1-0
Bozian (75)

Gloria Reşiţa - FC Hunedoara 1-2
Beloescu (16) / Bilia (7). Şandru (36)

CFR Simeria - Vladimirescu 2003 5-2
Pepenar (45, 60, 63), Făgărăşanu (58), D. Dăscălescu (80) / Moţ (89, 90)

Autocatania Caransebeş - Millenium Giarmata 2-1
Staicu (21), Feneş (85 -pen.) / M. Călin (70)

Mama Mia Becicherecu Mic - Şcolar Reşiţa 1-2
Luţă (39) / Ionaş (5), Fedor (29)

Flacăra Făget - ACS Recaş 0-2
Sz. Szekely (30, 78)

Valea lui Mihai - Timişoara II 2-3
E. Popa (37), M. Galea (82) / Dobricean (50 -pen.), Al. Boştină (55), Ad. Popa (65)


Clasament:

1. ACS Recaş 17 p
2. Autocatania Caransebeş 17 p
3. CF Bihorul Beiuş 16 p
...............................................
13. Unirea Valea lui Mihai 5 p