După CF Bihorul Beiuş, şi Unirea Valea lui Mihai, cea de-a doua echipă bihoreană de fotbal din Liga a III-a, a pierdut jocul susţinut în cadrul etapei a XXI-a din Seria a V-a.

Deşi a evoluat pe teren propriu, formaţia Unirea nu a reuşit să-şi impună jocul, având, ce-i drept şi un adversar pe măsură, ACS Recaş, nimeni altul decât liderul la zi al ierarhiei. Diferenţa de valoare dintre cele două competitoare s-a văzut până la urmă pe tabela de marcaj, echipa din Recaş reuşind să-şi treacă în cont victoria, la două goluri diferenţă, cu 4-2. Eroul jocului a fost fotbalistul echipei oaspete, Enciu, autor a unei duble.

Prin acest eşec, Unirea Valea lui Mihai coboară până pe poziţia a XIII-a a clasamentului, având 21 de puncte şi fiind tot mai mult ameninţată cu retrogradarea.

Din păcate, etapa a XXI-a a celei de-a treia divizii fotbalistice a ţării a adus o înfrângere şi pentru cealaltă competitoare bihoreană, Bihorul Beiuş, care a cedat la Făget, cu scorul de 2-3. Astfel, dacă Unirea Valea lui Mihai este tot mai mult ameninţată cu retrogradarea, în urma eşecului de la Făget, Bihorul Beiuş a pierdut contactul cu podiumul ierarhiei, ajungând pe locul IV, cu 47 de puncte, la 9 lungimi de lider.


Rezultatele şi marcatorii etapei a XXI-a din Seria a V-a a Ligii a III-a

Jiul Petroşani - CSM Şcolar Reşiţa 2-0
Drida (43 -pen., 90+2)
Flacăra Făget - Bihorul Beiuş 3-2
Mohamed (50), Raţiu (64), Cr. Gălan (81 -pen.) / Bogman (21), Bode (44)
Naţional Sebiş - Timişoara II 1-2
Ember (88) / Petcuţ (8), Silaghi (76)
Gloria Reşiţa - Gloria Arad 1-3
Ieremciuc (23 -pen.) / Filaret (20), Gherghel (57), Eşanu (73)
CFR Simeria - FC Hunedoara 2-2
Făgărăşanu (11 -pen.), D. Dăscălescu (88) / I. Radu (30), Jitaru (70)
Vladimirescu 2003 - Millenium Giarmata 3-1
C. Rus (39, 76), A. Mihai (48) / Ţofei (71)
Valea lui Mihai - ACS Recaş 2-4
/ Enciu (2), Magdaş, Paleacu
Mama Mia Becicherecu Mic - FC Caransebeş 0-1
Staicu (51)


Clasament

clasament_22.jpg