În acest sezon, restaurantul Euphoria Biergarten din centrul Oradiei le oferă oaspeţilor "călătorii" gastronomice şi seri tematice, într-o atmosferă relaxată, în cadrul unui program bilunar de neratat!

După o seară cubaneză, una grecească şi una cu vinuri, muzică şi caricaturi, orădenii şi turiştii sunt chemaţi pe 4 iulie la American Night, cu bunătăţi populare de peste Ocean şi muzică country...

Seri cu... "euphorie"

Serile tematice la Euphoria Biergarten (str. Mihai Eminescu nr. 18) au debutat cu una denumită Cuban Spiced Night, meniul fiind cu specific autentic cubanez, iar muzica asigurată de The Cuban Project. A urmat Greek Night, cu muzică grecească, souvlaki şi alte preparate specifice, dar şi cu spart de farfurii! 

Cel mai recent, pe 17 iunie, orădenii au socializat, s-au distrat, au degustat vinuri alese şi s-au văzut pe sine în caricaturile orădeanului Avram Iancu, într-o nouă seară tematică la Euphoria Biergarten. 

Proiectul gazdelor de a transforma restaurantul şi terasa generoasă a acestuia într-un loc de relaxare şi de distracţie continuă. Astfel, pe 4 iulie, fanii stilului de viaţă american sunt chemaţi la o petrecere de 4 Iulie, Ziua Independenţei în SUA. 

Pe tărâm american

Petrecerea va fi marcată printr-un eveniment denumit American Night, cu un meniu bogat format din câteva dintre cele mai populare mâncăruri în SUA, cum ar fi: clam chowder (supă cremă cu scoici), tomahawk steak, BBQ pork ribs, burger, cheeseburger, mac and cheese, buffalo wings, porumb la grill, cheesecake cu căpşuni sau Boston cream pie. 

Nu doar mâncarea îi va ajuta pe oaspeţi să intre în spiritul sărbătorii americane, ci şi muzica. Marian Filip şi trupa sa vor aduce melodiile country în prim-plan, într-un concert ce va începe la ora 21. American Night va începe de la ora 19, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0745.393.333 sau pe pagina de Facebook a restaurantului.

De altfel, evenimentele se vor ţine lanţ în această vară la Euphoria Biergarten, găzduite atât în interior, cât şi pe terasa generoasă şi umbroasă a restaurantului. Anunţurile privind viitoarele evenimente pot fi urmărite pe pagina de Instagram a localului. Vor fi, precum cele de până acum, pline de viaţă, cu concerte live şi meniu tematic... 

Bere din Bârlog

Euphoria Biergarten Oradea s-a deschis în anul 2018 într-o clădire reabilitată din centrul istoric al Oradiei, mai precis pe strada Mihai Eminescu nr. 18, străjuită mai nou de două halbe imense de bere, lucrate în metal de un artist plastic. 

Meniul À la carte al restaurantului este unul bogat, cu porţii mari şi gustoase - de la creveţi, la costiţe şi cârnăciori de bere -, iar pentru multe dintre produse stilul de preparare este unic în Oradea. 

Euphoria Biergarten este, aşa cum îi sugerează şi numele, un paradis al iubitorilor de bere. Pe lângă etichetele comerciale, în restaurant se vinde şi bere artizanală, inclusiv berea Bârlog, produsă chiar de lanţul Euphoria, în vechea fabrică de bere din Cluj-Napoca, cu tradiţie din 1878. 

Restaurantul este potrivit şi pentru evenimente, cum ar fi zile de naştere şi chiar întâlniri de tip conferinţe, la demisolul localului fiind amenajate două săli propice pentru asta. La parter, Euphoria are o capacitate de 130 de locuri, la etaj 120 de locuri, iar pe terasă alte 150 de locuri. 

În această perioadă, Euphoria Biergarten îşi măreşte echipa, căutând să angajeze personal pe termen lung, cei interesați putând apela numărul de telefon 0744110352 sau scrie un email la benjamin@euphoria.ro. 

Brandul Euphoria Biergarten are o tradiţie de peste 20 de ani, cu restaurante deschise în Cluj-Napoca, Oradea şi Arad. Mai multe detalii se găsesc pe euphoria.ro.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!