În contextul în care numeroase companii din România se alătură efortului făcut pentru îmbunătățirea condițiilor din unitățile sanitare aflate în prima linie în lupta cu virusul Covid-19, continuând seria de donații, European Drinks și Izvorul Minunilor se arată în continuare alături de cei care suferă în această perioadă critică.

Miercuri, au fost donate 14.400 de flacoane de apă minerală naturală plată Izvorul Minunilor, la 0,5 litri, în valoare de 19.728 de lei, Spitalului Clinic Municipal dr. Gavril Curteanu din Oradea, spital Covid. Apa va fi distribuită atât pacienților internați, cât și cadrelor medicale care activează în cadrul spitalului, în această perioadă de grea încercare.

„Principalul scop al acestei donații, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, este de a alina suferința celor bolnavi și de-ai ajuta pe cei care depun eforturi supraomenești în lupta cu pandemia Sars-Cov 2, care în ultimul an a afectat întreaga planetă”, arată un comunicat al grupului de companii.

Acestea amintesc că, așa cum spun cadrele mediale, cel mai important lucru pe care îl putem face în această perioadă este să ne protejăm și să îi protejăm și pe cei din jurul nostru, purtând masca de protecție și respectând criteriile de distanțare socială impuse.

„European Drinks și Izvorul Minunilor vă doresc să fiți puternici pentru a trece cu bine și prin această încercare!”, mai transmit reprezentanții grupului de firme.