Actriţa americană Eva Longoria apare în câteva scene în care face sex cu o femeie în noul său film, "Without men", în care interpretează rolul liderului unui sat din America Latină, rămas fără bărbaţi.

După ce toţi bărbaţii din acel sat sunt recrutaţi cu forţa de o grupare de gherilă, femeile din sat sunt nevoite să îndeplinească sarcinile efectuate în mod tradiţional de soţii şi logodnicii lor.

Această situaţie se află la originea unei scene fierbinţi, în care personajul interpretat de Eva Longoria face sex cu personajul jucat de partenera ei din distribuţie, Kate del Castillo.

Regizoarea filmului spune despre această scenă că este foarte senzuală. "A fost puţin cam dificil, deoarece ambele actriţe sunt heterosexuale. Au fost puţin cam nervoase, dar s-au amuzat foarte mult în timpul filmării acelei scene", a declarat pentru Fox News regizoarea Gabriela Tagliavini. Filmul "Without Men" va avea premiera în Statele Unite pe 29 iulie.

Eva Longoria, al cărei divorţ de Tony Parker a fost finalizat în luna ianuarie, şi-a reînnoit contractul cu producătorii serialului "Neveste disperate" şi pentru cel de-al optulea sezon.