28 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare braziliană, după ce trei femei s-au îmbrăcat în uniforme de poliţist şi au sedus trei gardieni, pe care i-au dezbrăcat şi i-au legat cu cătuşele pentru o partidă sălbatică de amor, scrie evz.ro.

Femeile i-au drogat pe cei trei gardieni, le-au oferit whisky şi i-a convins să participle la o orgie. Ulterior, femeile au eliberat 28 de deţinuţi cu ajutorul cheilor furate de la cei trei gardieni şi au furat arme şi muniţii din depozitele închisorii, scrie Mirror.

Una dintre femei era iubita unuia dintre deţinuţii evadaţi. Femeile au ajuns joi noaptea şi au cerut să fie lăsate în închisoare pentru a bea şi pentru a sta de vorbă. Ele i-au convins pe gardieni să-şi părăsească posturile pentru a participa la o orgie într-un dormitor al angajaţilor închisorii.

Cei trei gardieni au fost găsiţi fără haine şi legaţi cu cătuşele. Totodată, poliţiştii au descoperit costumele pentru perversiuni sexuale ale celor trei femei.

Presa braziliană susţine că unul dintre deţinuţii care a scăpat din închisoarea Nova Mutum din central Braziliei l-a strangulat pe şoferul unui camion la scurt timp după evadare.