Strategii inovatoare și eficiente de tratament, prezentate de experți în Fizioterapie și Kinetoterapie în Oradea!

În data de 7 februarie, în cadrul unui eveniment gratuit, experți din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei vor oferi o perspectivă unică asupra gestionării, dar și a tratamentului durerii cronice.

Experții vor aborda o varietate de subiecte, inclusiv tehnici de terapie fizică, progrese în cercetarea medicală, modalități de abordare a diferitelor afecțiuni și leziuni, precum și integrarea noilor tehnologii în practica clinică.

Printre experti se numără Marius Sorin Pop, fizioterapeut și doctor în Științe Medicale, Manuela Lalu, Fizioterapeut și Doctorand în cadrul Universității din Oradea, aceasta urmând și o Școală Doctorală de Științe Biomedicale, și Cătălin Tîlvescu, Medic Specialist în Chirurgie Generală și cu competențe în Medicina Hiperbară.

Evenimentul va avea loc miercuri, 7 februarie, începând cu ora 17:00, la Clinica Hyperbarium din Oradea, situată pe Calea Clujului 292/A, evenimentul având o durată de 2 ore.

Participanții la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 4 februarie, accesând linkul următor: https://hyperbarium.com/ro/evenimente/solutii-practice-pentru-durerea-cronica

Dacă sunteți în căutarea unor răspunsuri și soluții practice pentru durerea cronică, acest eveniment poate reprezenta o oportunitate de a interacționa cu experți de top din domeniu și de a dobândi cunoștințe esențiale pentru gestionarea sănătății dumneavoastră.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!