Pasionații de trenuri, dar nu numai, sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la o expoziție inedită de trenuri în miniatură, la ERA Park Oradea.

Evenimentul este organizat sâmbătă și duminică, respectiv 1 și 2 iunie, de Asociația Clubul Feroviar „Crișana” - Oradea în parteneriat cu centrul comercial.

Este vorba despre o expoziție de modelism feroviar ce va conține reproduceri, la scara 1:87, ale unor locomotive, vagoane, gări, construcții feroviare și peisaje, toate integrate într-o dioramă modulară complet funcțională.

Pe lângă faptul că vor putea admira piese de excepție, copiii se vor putea juca și într-un atelier de modelism, organizat de firma Viessmann Transilvania.

Până în prezent și-au anunțat participarea cluburile BK 1951 Modellbahnclub Wien- Austria, Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub - Veszprem, Ungaria, Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület - Debrecen, Ungaria, Club Feroviar București și Clubul Feroviar „Crișana” - Oradea.

Expoziția va putea fi vizitată sâmbătă, între orele 10 și 19, și duminică, între 10 și 18, și se va desfășura în sala de evenimente a ERA Park.

„Intrarea este liberă pentru toată lumea. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții ERA.