Evenimentul caritabil pe care clubul FC Bihor îl va organiza săptămâna viitoare şi la care vor participa fotbalişti din "Generaţia de aur" va avea loc miercuri, 14 august, de la ora 16.30, pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", a informat clubul orădean de fotbal, după ce a primit răspunsul invitatului special, Gheorghe Hagi.

Evenimentul va cuprinde trei partide demonstrative. Este vorba despre un meci de două reprize a câte 15 minute între echipa de seniori a clubului şi echipa suporterilor, o altă partidă între echipa staff-ului clubului FC Bihor şi echipa presei, tot de două reprize a câte 15 minute, precum şi ceea ce va constitui punctul de atracţie al evenimentului, un meci de old-boys între echipa FC Bihor şi echipa naţională (cu mulţi jucători din "Generaţia de aur"). Acest ultim meci va avea doua reprize a câte 30 de minute.

Jucătorii care au confirmat din echipa naţională sunt: Neluţu Sabău, Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Iulian Miu (cu semnul întrebării), Zoltan Iasko, Iosif Rotariu, Paul Codrea, Marcel Băban, Cristian Dancea şi Constantin Varga.

La aceşti jucători se pot alătura şi alţii până în momentul desfăşurării evenimentului.

Accesul pe stadion se va putea face pe bază de invitaţii, care se pot procura de joi, 8 august, de la sediul clubului FC Bihor, de pe str. Iosif Vulcan, şi de la casele de bilete ale Stadionului Municipal "Iuliu Bodola" în ziua evenimentului.

Pentru a intra în posesia unei invitaţii trebuie donaţi minim 5 lei pentru Kevin Ficuţ, băiatul de 8 ani, din Aleşd, suferind de leucemie, pentru care se organizează acest eveniment.