CAMPANIA DE IARNA FISCAL ONLINE !

Nedotarea în timp util cu case de marcat cu jurnal electronic este acoperită de legislaţia prevenirii, ceea ce înseamnă că firmele pot scăpa fără amendă la prima abatere.

Dupa cum stiti, prin Hotararea de Guvern nr. 701/2018 a fost introdusa o noua contraventie care face obiectul Legii prevenirii, si anume contraventia stabilita la art. 10, lit. cc), din O.U.G. nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Atunci când inspectorii Fiscului vin la firme să verifice dacă şi-au luat case de marcat cu jurnal electronic, aceştia vor aplica AVERTISMENTE, in anumite conditii printre care:

- compania nu este dotată cu casă de marcat cu jurnal electronic, dar există pe piaţă aparate şi s-a făcut comandă la un distribuitor autorizat: se dă avertisment şi se stabileşte un termen scurt pentru dotare şi fiscalizare;

In acest sens, FiscalOnline.ro vine in intampinarea agentilor economici care nu si-au achizitionat inca casa de marcat conforma cu noile reglementari legislative, prin CAMPANIA DE IARNA FISCAL ONLINE din perioada 01 decembrie 2018 - 28 februarie 2019!

Comanda casa de marcat de la FiscalOnline.roiar cu un minim avans DE DOAR 100 LEI, iti vei putea rezerva aparatul fiscal pana cel tarziu la data de 28 FEBRUARIE 2019!

Avem DISPONIBILE DIN STOC casele de marcat de la brandurile: Datecs, Daisy, Incotex, Custom, Tremol, etc.

Foarte important de ştiut este că prevenirea acoperă numai societăţile care îşi schimbă casele vechi de marcat, nu şi pe cele care sunt găsite în ilegalitate, adică cele care n-au nici măcar aparate de marcat cu jurnal tipărit.

Pentru mai multe informatii cat si Regulamentul Campaniei te asteptam la magazinul nostru din Oradea, str. Traian Mosoiu, nr. 6, la nr. de telefon 0359.194.303 / 0744.166.694 cat si pe adresa de email: comenzi@fiscalonline.ro sau pe www.facebook.com/fiscalonline.ro.

(Advertorial)