În acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, sunt programate jocurile etapei cu numărul 7 a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal. În cadrul acestora, Luceafărul Oradea va evolua sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, la Baza Sportivă de la Sânmartin, în compania echipei ALRO Slatina, în timp ce FC Bihor va juca duminică, de la ora 11, la Târgovişte, în compania echipei locale Chindia.

Partida dintre Luceafărul şi ALRO Slatina, de la Sânmartin, se anunţă extrem de interesantă, formaţia vizitatoare având ca obiectiv, la începutul campionatului, promovarea în prima ligă, dar rezultatele din primele 6 etape au dus-o în coada clasamentului, pe penultimul loc, cu doar trei puncte.

În schimb, Luceafărul Felix este o formaţie "pe val", cu rezultate foarte bune în ultima perioadă. După eliminarea produsă de Dinamo, la limită, în cupă, elevii lui Călin Moldovan au cucerit un punct şi pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".

În clasament, Luceafărul ocupă locul IX, cu 8 puncte, şi speră să-şi continuie seria rezultatelor pozitive şi-n etapa din weekend.

De partea cealaltă, oltenii vor veni în Bihor cu gândul de a se îndrepta cât mai repede cu putinţă de zona "fierbinte" a clasamentului, dar şi a mai recupera din punctele pierdute în jocurile anterioare. Tocmai de aecea, jocul dintre cele două grupări se anunţă extrem de disputat. Meciul va fi condus la centru de arbitrul Claudiu Ştefănuţi din Beclean.

Cealaltă formaţie bihoreană din campionat, FC Bihor va evolua duminică de la ora 11, la Târgovişte în compania echipei locale, într-un joc ce va fi televizat pe canalul GSPTV.

Runda debutează însă vineri, de la ora 19, la Arad, cu derby-ul vestului, UTA - Poli Timişoara.

Sâmbătă de la ora 11, vor mai avea loc, printre altele, disputele: Juventus Bucureşti - Gloria Bistriţa, Gaz Metan Severin - Unirea Alba Iuia şi FC Argeş - Arieşul Turda.

Pe de altă parte, fanii echipei Luceafărul pot afla din această săptămână informaţii despre echipa favorită, precum şi vizualiza fotografii din jocurile echipei de pe site-ul oficial al clubului, care a devenit funcţional şi a cărui adresă este: www.luceafarulfelix.ro.