Dacă e criză, să fie pentru toți! Primarul Ilie Bolojan și-a donat 30% din salariu pentru achiziția de aparatură și kituri de testare pentru spitalele orădene în contextul pandemiei de Covid-19. Edilul nu doar că a hotărât să continue donațiile pe toată perioada corona-crizei, dar și-a și îndemnat directorii din subordine să facă la fel, pentru a da un exemplu subalternilor și orădenilor de rând.

Nu mai puțin de 15 șefi de instituții din subordinea municipalității și de direcții din Primărie, în frunte cu viceprimarii Mircea Mălan și Florin Birta, au dat curs rapid cererii, donând fiecare, după venituri, sume între 2.200 lei și 2.900 lei.

Răspunsul directorilor l-a făcut pe edil să doboare doi iepuri dintr-o lovitură. Pe de o parte, spitalele orădene vor avea mai mulți bani înainte de perioada de vârf a pandemiei, iar pe de alta, de acum primarul poate fi sigur că directorii săi vor face tot ce le stă în putință ca perioada de corona-criză să treacă cât mai repede. Altminteri, să vezi criză acasă cu nevestele...