Zborurile charter pentru ruta Antalya-Oradea-Antalya, care urmau să debuteze săptămâna viitoare pe Aeroportul din Oradea, au fost devansate.

"Conform informării primite în data de 06.06.2017 din partea companiei Blue Air, zborurile charter pentru ruta Antalya-Oradea-Antalya stabilite să opereze începând cu data de 17 iunie 2017 au fost devansate, astfel prima cursă va fi operată în data de 10 iunie 2017", a anunţat Aeroportul din Oradea.

Blue Air a suplimentat şi cursele din toamnă, cu două zboruri dus-întors. Aastfel, ultima cursă charter spre Antalya va fi efectuată în data de 23 septembrie, faţă de 9 septembrie 2017, cum era planificat iniţial.

Conform caldendarului de zboruri anunţat, charterurile sunt programate în zilele de sâmbătă, avioanele ce vin din Antalya aterizând pe Aeroportul din Oradea la ora 18.30 şi decolând înapoi spre Turcia la ora 19.15.

Decizia de a mări numărul de zoruri a fost luată ca urmare a interesului crescut al turiştilor orădeni şi din proximitate pentru această destinaţie de vacanţă.

De altfel, luna trecută a adus un nou record pe Aeroportul din Oradea. Până la finalul lunii mai, prin aerogară au trecut 43.069 de pasageri ai curselor interne şi internaţionale, mai mulţi decât pe întreg parcursul anului 2016, când, în total, s-au înregistrat 41.867 de pasageri.